Vans stars and stripes pack

Stars and Stripes Forever was de orde van de dag in Amerika, terwijl sommige merken het Amerikaanse Independence Day met rode, witte en blauwe kleuren. Vans is de laatste die naar het feestje gaat met hun nieuwe Slip-On en Era uiterlijk. Ze zijn nu verkrijgbaar in de Vans webshop.

Vans stars and stripes pack

Vans stars and stripes pack

4 Comments
 1. Reply
  xxxxx februari 18, 2012 at 7:41 pm

  Ik vind deze schoenen echt heel erg gaaf en ik wil ze heel graag hebben! Ik heb gezocht, maar ik kan niet vinden waar ik ze kan kopen. In de vans shop kan ik ze ook niet vinden. Weet iemand misschien waar je ze kan kopen (misschien dat ik er overheen gekeken heb?). Ik heb maat 37. Dankjewel!

  • Reply
   Fleur augustus 5, 2012 at 7:44 am

   Bij de google site en typ je in fleur kuipers en dan kun je ze kopen

 2. Reply
  Bennie Wijsman maart 19, 2012 at 5:14 pm

  @XXXXX JE KAN ZE NIET KRIJGEN

 3. Reply
  Geneva en Rachel april 23, 2012 at 10:54 am

  we vinden deze schoenen zo gaaf dat wij ze wel wil kopen !!!

Leave a reply

vijf × 4 =