Kerstjurkjes

Het is weer zover. Die tijd van het jaar waarbij de ene feestdag na de andere eraan komt. Sinterklaas, Halloween, Nieuwjaar, Kerstmis… Een tijd waar velen naar uitkijken. Je familie terugzien, cadeautjes krijgen, kerstbomen en kerstversieringen in huis hangen maar vooral shoppen voor een leuke outfit.

Welke outfit zie jij graag? Welke stijl tovert als vanzelf een glimlach op je gezicht? Ga je voor de opvallende glitters die dit jaar in zijn? Of heb je liever die korte, zwarte jurkjes (zoals bijvoorbeeld: www.Dressesonly.nl/jurken/Zwarte-jurken.html) die je vormen mooi laat uitkomen? Pailletjes, kant, goud en zilver, bordeaux of zwart… De stijl van dit jaar is net zoals de gewone, alledaagse kleding heel uitgebreid.

Jongere meisjes gaan vaak voor de kortere, nauw aansluitende jurken. Waarom? Mijn collegaatje verwoordde het zo: ‘Feestdagen zijn er om er speciaal uit te zien. Ik vind het geweldig als ik uit de badkamer kom en de ogen van mijn vriend worden twee keer zo groot. Wie zegt dat we enkel op onze trouwdag mogen stralen? Kerstmis is er om op te vallen.’

Anderen gaan dan weer voor de meer bescheiden of schattige kledingstijl. Bordeauxjurkjes met A-lijn en een klein beetje kant zonder dat het opvalt.

Maar of je nu zoals in ‘The Holiday’ voor Kate Winslet’ stijl kiest of eerder de Cameron Diaz trend opgaat, zolang je tijdens Kerstmis maar met vrienden of familie bent en je goed voelt in onze outfit zal je als geen ander genieten van de feestdagen die er nu één voor één beginnen aan te komen.

En ben je nog op zoek naar plaatsen voor het vinden van de juiste kerstmis outfit? Zeeman, Vero Moda, C&A of H&M geven verschillende betaalbare opties. Ook online is het mogelijk te shoppen, denk maar aan jurkjes.nl, DRESSESONLY.NL of Zalando. Op beide websites kan je per maat, kleur, prijs en/of merk zoeken. Dit zijn echter slechts enkele voorbeelden.

Ik moedig je aan eens uit die zetel te komen en te gaan shoppen in de dichtstbijzijnde winkelstraat. Of als je het te koud vind om buiten te komen, open je laptop dan en zoeken maar! De feestdagen geven je een goede reden om te gaan shoppen, waarom zou je dat excuus dan niet gebruiken?

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

15 + 6 =