Een overhemd met sneakers

Wie nog steeds denkt dat overhemden alleen gedragen worden tijdens kantooruren heeft het mis! Een overhemd is een net kledingstuk dat inderdaad op de zakelijk markt nog steeds veel gedragen wordt. Uiteraard dan gecombineerd met een nette broek, een stropdas en colbert. Toch zie je een overduidelijke verschuiving in de mode, want een overhemd kan tegenwoordig zeer goed gedragen worden tijdens een avondje uit of andere gelegenheden.

Mooie designs en hippe modellen

Het model en de kleuren van de overhemden hebben een grote verandering doorgemaakt. Waar nog steeds in de zakelijke markt de nettere modellen gedragen worden in de basiskleuren blauw, wit en grijs, kun je voor je avondje uit overhemden kopen met een prachtig design in een flitsend model. Een overhemd is tegenwoordig te koop in iedere kleur die je maar kunt bedenken.

Overhemd met sneakers

Vooral de slim fit overhemden zijn bij de jongere generatie erg geliefd. Ze worden niet in maar over de broek gedragen en staan prachtig op een mooie spijkerbroek. Draag je daaronder een hippe sneaker dan ga je helemaal met de mode mee! De slim fit overhemden accentueren het mannelijke lichaam en laten je er sexy en strak uitzien.

Koop wel de juiste maat overhemd

Of je nou op zoek bent naar een modern zakelijk overhemd of juist naar een overhemd dat je kunt dragen tijdens het uitgaan, de maat van je hemd moet goed zijn. Een te klein, te kort of juist te groot hemd slaat de plank finaal mis. Gebruik de maattabel op de website van Mouwlengte7.com om jouw maat te bepalen. Ook voor lange slanke mannen zijn er tegenwoordig goed passende overhemden verkrijgbaar. Geen enkele man hoeft er dus slecht gekleed bij te lopen!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

vier + 18 =