Armbandjes trends 2018

Wat zijn de trends wat betreft armbanden in 2018? Hier alvast een kijkje naar nieuwe en blijvende trends voor het komende jaar:

  • Mix en match is populaire trend. Dit zie je niet alleen terug in kleding en schoenen, maar ook bij sieraden. Draag verschillende armbandjes tegelijk; brede armbanden met dunne armbandjes en in verschillende kleuren. Of koop voor het gemak een armband al bestaande uit verschillende bandjes.
  • De handarmband is terug. Een ring rond je vinger verbonden met kettingen, bandjes en andere bling naar je armband toe. Dit is misschien niet een alledaags sieraad, maar zeker een exotisch juweel voor een avondje stappen.
  • Parels zijn de nieuwe beste vriendin van een vrouw. Niet langer de klassieke parelarmband, maar XXL parels en meerdere snoeren in verschillende kleuren.
  • Oversized plastic. Niet alleen parels zijn gegroeid, maar armbanden zelf ook. Denk aan de plastic felgekleurde schreeuwende accessoires uit de jaren ’80. Of het nu om een super brede plastic armband gaat, of grote gekleurde kralen geregen aan een extra lang koord dat meerdere keren om je arm heen gaat, deze trend kun je niet missen.
  • Sieraden moeten zo uniek mogelijk zijn. Zelfgemaakte sieraden en armbandjes met bedeltjes die persoonlijk zijn vertellen iets over jou. De upcycling trend zien we terug in sieraden, en alledaagse voorwerpen kunnen gebruikt worden. Een voorbeeld van de catwalk is sleutels. Sleutels als hangers en bedeltjes kunnen aan je armband hangen, maar natuurlijk ook aan je oren en aan een ketting.
  • Grove gouden schakelarmbanden gaan we het komende jaar ook weer zien. Opvallende bling is de trend waar dit in valt. Niet langer voor stereotype gangster of pooier, wordt de schakelarmband nu weer alledaagse mode. Shoptip: ikbensieraden.nl!
  • Horloges zijn misschien geen armbandjes, maar worden ook weer gedragen als sieraad. De horloge heeft al jaren zijn functie verloren, omdat we allemaal onze telefoon gebruiken om de tijd bij te houden. Maar simpele klassieke horloges maken een comeback als sieraad.

Alle mogelijke armbandjes die ‘2018 proof’ zijn vind je hier. Bestel deze week nog, dan ga je stijlvol het nieuw jaar in.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

18 + 18 =